Girişimciler İçin Kozmetik Ürün Üretimi ve Marka Oluşturma

Kozmetik ürün mü üretmek istiyorsunuz? Kozmetik sektörüne profesyonel bir giriş mi yapmak istiyorsunuz? İnovatif bir fikriniz var ama nasıl ürüne dönüşeceğini bilmiyor musunuz?
Konusunda uzman akademisyenlerden ve sektörde tecrübeli profesyonellerden eğitim alarak hayalinizi gerçekleştirmeye hazır mısınız?
Kimyagerler Derneği olarak bu sene 16.’sını düzenleyeceğimiz “Kozmetik Üretimi ve Standardizasyonu Kongresi”nde harika bir eğitim sizi bekliyor. Kimyagerler Derneği ve Üsküdar Üniversitesi ortaklığında hazırlanan; 12-15 Şubat tarihlerinde Antalya Sueno Hotels Deluxe Belek’te gerçekleşecek olan “Girişimciler İçin Kozmetik Ürün Üretimi ve Marka Oluşturma” eğitimine katılım ve şartlar için www.kozmetikkongresi.org adresini ziyaret edebilirsiniz.
Türkiye’de ilk defa bu kadar profesyonel bir eğitim alma ayrıcalığı sizi bekliyor. Üstelik bu eğitim sonucunda aldığınız sertifika; Kimyagerler Derneği ve Üsküdar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi onaylı olarak e-Devlet üzerinden görüntülenebilecektir.
Kontenjan kısıtlıdır. Siz de vakit kaybetmeden bu değerli eğitimde yerinizi almak için acele edin!

Eğitim Detayları:

  • Tarih: 12-15 Şubat 2026
  • Yer: Sueno Hotels Deluxe, Belek / Antalya
  • Eğitim Ücreti: 20.000 TL + KDV
  • Sınav Ücreti: Ücretsiz

Avantajlar:

  • Kongre katılımcılarına özel eğitim.
  • KİMDER üyelerine %10 indirim!

Başvuru Formu

    Scroll to Top